© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Trintuvu sutrinkite svogūną, imbiero šaknį ir pusę čili ppipiriuko į vientisą masę. Paskui sudėkite nuluptus bananus ir pertrinkite iki vientisos masės.

Įberkite į mišinį druskos, miltų, išmaišykite. Jei masė skystoka, įberkite dar miltų. Masė turi lengvai pasikabinti mediniu šaukštu.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Mediniu šaukštu kabinkite tešlą, dėkite į keptuvę, suplokite, kad susiformuotų blyneliai. Kepkite po 5 min. iš abiejų pusių.

Iškeptus blynelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nugertų riebalų perteklių.

Patiekite su žemės riešutais, kaip užkandį. Galite patiekti prie mėsos patiekalo.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai