Gaminimas
Sumaišykite majonezą su aitriosiomis paprikomis ir palikite pastovėti.
Į maltą jautieną įmaišykite druskos ir pipirų. Suformuokite keturis stambokus gabalus.
Nuplaukite ir susmulkinkite salotas ir supjaustykite raudonąjį svogūną.
Pakepkite mėsą ir raudonąjį svogūną kepsninėje tiesiai virš įkaitusių anglių.
Raudonuosius svogūnus reikia kepti maždaug 3 minutes iš abiejų pusių. Baigdami kepti pagardinkite druska ir pipirais.
Mėsą vienąkart apverskite, kad pasimatytų masinančios svilimo žymės. Pirmą kartą apverskite maždaug po 2 minučių. Maždaug po 1 minutės uždėkite ant viršaus sūrio ir uždenkite kepsninės dangtį. Dar po minutės mėsa bus paruošta.
Sudėkite mėsą ant pašildytų bandelių, ant viršaus uždėkite pjaustytų JALAPENO aitriųjų paprikų griežinėlių, salotų, pakepintų svogūnų ir JALAPENO majonezo.
Patiekite iš karto.
Ingredientai
500 g | Malta mėsa |
1,5 šaukštelis | Druska |
1 šaukštelis | SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai |
1 vnt. | Raudonieji svogūnai |
8 gabaliukas | Čederio sūris |
5 šakelė | Romaninės salotos |
8 riekelė | SANTA MARIA JALAPENO žalios aitriosios paprikos |
5 šaukštas | Majonezas |
1 šaukštelis | SANTA MARIA JALAPENO aitriosios paprikos |
4 vnt. | Mėsainių bandelės |