Aštrios vištų blauzdelės
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite česnaką ir supjaustykite svogūną.

Įdėkite medaus, sojų ir aitriųjų paprikų padažo, sumaišykite į vientisą masę.

Sudėkite blauzdeles į marinatą ir palikite šaldytuve nuo keturių valandų iki vienos nakties, pamaišykite.

Kepkite kepsninėje žemoje temperatūroje 25 minutes, kartkartėmis apšlakstykite marinatu.

Blauzdeles taip pat galite suvynioti į foliją ir kepti 200 laipsnių temperatūros krosnyje 20 minučių, o paskui 5 minutes apkepti kepsninėje.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai