Aštrios vištų blauzdelės

Aštrios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išspauskite česnako skilteles ir sumaišykite su padažais, prieskoniais ir aliejumi.

Marinatu užpilkite vištų blauzdeles ir palikite šaldytuve trims valandoms.

Blauzdeles kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių arba griliuje. Ar iškepė, galite patikrinti įsmeigus medinį pagaliuką - iš mėsos turi sunktis skaidrus skystis be rausvo atspalvio.

Patiekite su špinatų lapeliais, šviežiais bazilikais, vyšniniais pomidorais ir alyvuogėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

9 vnt. Vištų blauzdelės
Marinatui
60 ml Aliejus
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Kmynai
0,5 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštelis Sojos padažas
1 šaukštelis Tabasko padažas
žiupsnelis Druska
Porcijos: 3
Sudėtingumas :