Aštrios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išspauskite česnako skilteles ir sumaišykite su padažais, prieskoniais ir aliejumi.

Marinatu užpilkite vištų blauzdeles ir palikite šaldytuve trims valandoms.

Blauzdeles kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių arba griliuje. Ar iškepė, galite patikrinti įsmeigus medinį pagaliuką - iš mėsos turi sunktis skaidrus skystis be rausvo atspalvio.

Patiekite su špinatų lapeliais, šviežiais bazilikais, vyšniniais pomidorais ir alyvuogėmis.

Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai