Aštrios TEX MEX tortilijos

Tex Mex
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite maltą mėsą su prieskonių mišiniu ir suformuokite kotletą.

Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.

Supjaustykite pomidorus ir supjaustykite agurkus plonais griežinėliais.

Sumaišykite majonezą ir persilado prieskonių mišinį. Jei norite aštresnio skonio, įdėkite 1 arb. š. CHIPOTLE aitriosios paprikos.

Aptepkite tortilijas majonezo mišiniu, o ant viršaus uždėkite kotletą ir supjaustytas daržoves. Papuoškite prieskoninėmis žolelėmis ir persilado prieskonių mišiniu.

Galite patiekti dviem būdais: prieš tai sulankstę tortilijas kaip kišenėles arba apie 3 minutes pašildę tortilijas orkaitėje ir sudėję visus įdaro produktus į lėkštę, kad kiekvienas galėtų įsidėti savo nuožiūra.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą