© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pusiau perpjaukite 15-20 vyšninių pomidorų. Nulupkite trijų vidutinio dydžio agurkų odelę, agurkus supjaustykite griežinėliais. Pusžiedžiais supjaustykite vieną raudonąjį svogūną. Daržoves sumaišykite. Inde su druska sutrinkite tris skilteles česnako, smulkiai supjaustykite kelias šakeles kalendros.

Kalendrą sudėkite į tą patį indą su česnaku, gerai išmaišykite, sudėkite valgomąjį šaukštą graikinių riešutų, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir vieną valgomąjį šaukštą baltojo vyno acto.

Paruošas salotas apšlakstykite pasiruoštų riešutų padažu. Smulkiai supjaustykite kelis baziliko lapelius ir truputėlį žalio aitriojo pipiro. Viską gerai išmaišykite. Aštrios salotos pagamintos.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai