Aštrios jautienos salotos

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Lėkštėse išdėliokite stambiai suplėšytus salotų lapus, suberkite sutarkuotas morkas, susmulkintas petražoles ir supjaustytą porą.

Paruoškite padažą: išspauskite česnakus, suberkite smulkiai sukapotą papriką, supilkite citrinų sultis, sojų padažą, aliejų, vandenį, įberkite cukraus ir gerai išmaišykite.

Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais, patepkite aliejumi ir trumpai pakepkite. Karštus jautienos gabalėlius sudėkite ant salotų, užpilkite padažu ir tuoj pat patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 sauja Lapinės salotos
2 vnt. Morkos
1 vnt. Porai
500 g Jautienos išpjova
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
4 šaukštas Aliejus
Padažui:
2 skiltelė Česnakai
1 vnt. Čili pipirai
2 vnt. Laimo vaisių sultys
1 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Rudasis cukrus
1 šaukštas vanduo
Porcijos: 4
Sudėtingumas :