© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 2400min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žuvis išdarinėkite, nupjaukite pelekus ir uodegas, nuskuskite. Iš abiejų pusių padarykite po kelias įpjovas skersai ir įstrižai.

Pasiruoškite prieskonių mišinį - čili ir imbierą sutrinkite į košelę, sumaišykite su druska ir gerai įtrinkite žuvis.

Įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje ir kepkite žuvį iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir vidus visiškai iškeps.

Patiekite iš karto su ryžiais ir daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Ganos virtuvė

Naujausi recepetai