© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepinkite įkaitintame aliejuje. Paskui sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, raudonąją papriką ir aitriąją papriką, išmaišykite ir dar pakepkite 5 minutes.

Raudonuosius lęšius perplaukite šaltu vandeniu, nukoškite ir suberkite į puodą. Ten pat sudėkite apkepintą vištieną, suberkite miltus, gerai išmaišykite, supilkite vištienos sultinį.

Sriubą užvirkite, suberkite čiobrelius, aitriąją papriką, maltus pipirus, supilkite citrinos sultis, pasūdykite. Virkite ant silpnos ugnies, kol lęšiai išvirs. Sriubą patiekite apibarstę tarkuotu sūriu.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai