Aštri ryžių ir vištienos sriuba
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išvirkite ryžius.

Kol ryžiai verda išvalykite aitriosios paprikos ankštį ir smulkiai supjaustykite.

Sukapokite svogūnus ir česnaką.

Vištienos filė supjaustykite juostelėmis ir 2–3 minutes pakepinkite į keptuvę įpylę alyvuogių aliejaus. Pridėkite svogūnų, česnako ir kepinkite
dar 2–3 minutes.

Įpilkite sultinį ir virkite 5 minutes ant mažos ugnies. Pridėkite grietinėlės, dar pavirkite. Tada sudėkite ryžius, aitriosios paprikos ankštį, smulkiai kapotas mėtas ir truputį pavirkite. Pagardinkite druska ir
pipirais.

Patiekite su grietine.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai