Aštri vištiena grietinėlės padaže
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje su druska ir pipirais, kol gražiai apskrus.

Vištieną išimkite ir tą pačią keptuvę sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Įpilkite šiek tiek aliejaus.

Maišant kepkite kol svogūnai gražiai pagels ir pasidarys permatomi.

Suberkite miltus, išmaišykite. Maišant kepkite porą minučių.

Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

Suberkite labai smulkiai supjaustytas aitriąsias paprikas, kalendras. Išmaišykite.

Suberkite vištieną ir išmaišykite.

Jei padažas per tirštas, įpilkite dar grietinėlės ir palikite troškintis ant mažos ugnies dar kelias minutes.

Patiekite su virtais makaronais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai