Aštri tailandietiška jautiena su baziliku

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
3000min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje. Paskui suberkite kapotą česnaką. Po to supilkite austrių, sojų ir pomidorų padažą.

Papriką supjaustykite juostelėmis ir iškepkite kartu su mėsa. Pabaigoje sudėkite susmulkintą baziliką ir aitriąją papriką ir pusžiedžiais supjaustytus raudonuosius svogūnus.

Patiekite su virtais ryžiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Jautienos išpjova
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Bazilikai
1 vnt. Raudonieji svogūnai
1 vnt. Čili pipirai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
Aliejus kepimui
pagal skonį Austrių padažas
pagal skonį Sojos padažas
pagal skonį Pomidorų padažas
Porcijos: 1
Sudėtingumas :