© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 3000min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje. Paskui suberkite kapotą česnaką. Po to supilkite austrių, sojų ir pomidorų padažą.

Papriką supjaustykite juostelėmis ir iškepkite kartu su mėsa. Pabaigoje sudėkite susmulkintą baziliką ir aitriąją papriką ir pusžiedžiais supjaustytus raudonuosius svogūnus.

Patiekite su virtais ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai