© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite visus marinato produktus ir supilkite į 2–3 l dubenį ar plastikinį maišelį. Išvalykite mėsą ir sudėkite į marinatą. Palaikykite jame apie 1 val. Vėliau nusausinkite.

Tada apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių, o vėliau kepkite orkaitėje 200°C temperatūroje apie 15–20 min., kol mėsa suminkštės.

Vėliau uždėkite mėsą ant pjaustymo lentos ir po 5–10 min. supjaustykite
gabalėliais.

Marinato skystį užvirkite ir virkite, kol jis sutirštės.

Tada mėsą patiekite su padažu, pupelių daigais ir kalendromis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai