Aštri nugarinė su kalendromis

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite visus marinato produktus ir supilkite į 2–3 l dubenį ar plastikinį maišelį. Išvalykite mėsą ir sudėkite į marinatą. Palaikykite jame apie 1 val. Vėliau nusausinkite.

Tada apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių, o vėliau kepkite orkaitėje 200°C temperatūroje apie 15–20 min., kol mėsa suminkštės.

Vėliau uždėkite mėsą ant pjaustymo lentos ir po 5–10 min. supjaustykite
gabalėliais.

Marinato skystį užvirkite ir virkite, kol jis sutirštės.

Tada mėsą patiekite su padažu, pupelių daigais ir kalendromis.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos nugarinė
Marinatui:
1 šaukštelis „Santa Maria“ aštrūs mėsos prieskoniai
4 šaukštas Abrikosų džemas
2 skiltelė Česnakai
4 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Ryžių actas
2 šaukštas Riešutų sviestas
1 vnt. Žaliosios citrinos sultys
200 ml Apelsinų sultys
2 šaukštas Aliejus
Patiekimui:
Kalendros šviežios
Žaliųjų pupelių daigai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :