© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į keptuvę suberkite kmynus ir džiovintus čili pipiriukus ir maišydami pakepinkite be aliejaus, kol jie pradės šokinėti ir skleisti intensyvų kvapą.

Puode užvirkite daržovių sultinį su pienu, įpilkite aliejų, suberkite lęšius ir gabaliukais supjaustytas morkas. Suberkite pusę pakepintų prieskonių ir virkite, kol lęšiai išbrinks. Išvirusią sriubą suplakite elektriniu plaktuvu iki tyrės.

Sriubą pagardinkite druska ir pipirais, likusiais pakepintais prieskoniais ir šaukštu natūralaus jogurto be priedų. Patiekite su šiltu skrebučiu.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai