© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkiname svogūnus ir česnaką juos apkepame svieste, tada sudedame kubeliais pjaustytus moliūgus, imbierą bei čili pipirus ir kepiname, kol suminkštės moliūgai.

Užpilame apie pusę litro vištienos sultinio ir troškiname 20 min., pagardinę mėgstamais prieskoniais.

Kol troškinasi moliūgai, galime šiek tiek apkepinti vištienos filė, pjaustytą kubeliais arba kaip mėgstate (jeigu norite, vištienos galite ir nenaudoti).

Ištroškintus moliūgus sutriname smulkintuvu ir įdedame vištiena, dar paverdame 5 min. ir supilame kokoso pieną. Jeigu mėgstate, sriubą pagardiname duonos skrebučiais, skanaus :)

Šventiniam stalui: Helovynas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai