Aromatingos kriaušės su raudonaisiais serbentais

Vasariškas vaisių desertas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Citriną nuplaukite, plonai nulupkite žievelę, perpjaukite pusiau ir išspauskite valgomąjį šaukštą sulčių. Kriaušes nuplaukite, perpjaukite į 4 dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Medų supilkite į nedidelį puodą, kuriame laisvai sutilptų kriaušės gabalėliai. Supilkite citrinos sultis, citrinos žievelę, cinamoną ir šafraną. Pakaitinkite kol užvirs ir virkite 2 min.

Sudėkite kriaušes ir troškinkite ant mažos ugnies, kol kriaušės taps pusiau permatomomis. Suberkite serbentus ir melisos lapelius.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kriaušės
sauja Raudonieji serbentai
4 šaukštas Medus
3 žiupsnelis Cinamonas
žiupsnelis Šafranas
4 vnt. Melisos lapeliai
1 vnt. Citrinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :