Aromatinga jautienos sriuba su lęšiais
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Jautieną supjaustykite 2 сm kubeliais, pagardinkite druska ir pipirais, iš visų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje maždaug 10 minučių.

2. Salierus ir morkas stambiai supjaustykite. Svogūnus supjaustykite pusmėnuliais, česnakus — skiltelėmis. Išdėliokite daržoves keptuvėje ir kepkite, maišydami, 8 minutes.

3. Į puodą supilkite sultinį, užvirinkite ir sumažinkite temperatūrą.

4. Mėsą ir apkepintas daržoves sudėkite į puodą, įdėkite nuluptus ir perpjautus į 4 dalis pomidorus, rozmarinus ir raudonėlius, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 1 valandą.

5. Pabaigoje įdėkite lęšius, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite ir išjunkite.

6. Patiekiant apibarstykite šviežiomis susmulkintomis kalendromis.

Rekomendacijos:
Į puodą, kuriame verda patiekalas, prieskonius berkite šaukštu, o ne tiesiai iš jų laikymo indo. Sudrėkę nuo garų, prieskoniai greitai praranda kokybę.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai