© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vynuogių lapus pamirkyti verdančiame vandenyje 10 min. Kruopas išplauti šaltame vandenyje ir sumaišyti su sūriu, prieskoniais ir petražolėmis.

Nedidelį kiekį dėti ant vynuogių lapo. Užlenkti apatinę lapo dalį, tuomet šonus ir vynioti iki kol baigsis lapas.

Suktinukus sudėti į puodą vienas šalia kito. Užpilti sultiniu ir virti apie 40 min.

Padažui - kefyrą sumaišyti su grietine, smulkintais česnakais, petražolėmis ir prieskoniais.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai