Armėniški balandėliai su bolivine balanda

 (2)
Autorius: Olga K.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Armėnijos virtuvė
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vynuogių lapus pamirkyti verdančiame vandenyje 10 min. Kruopas išplauti šaltame vandenyje ir sumaišyti su sūriu, prieskoniais ir petražolėmis.

Nedidelį kiekį dėti ant vynuogių lapo. Užlenkti apatinę lapo dalį, tuomet šonus ir vynioti iki kol baigsis lapas.

Suktinukus sudėti į puodą vienas šalia kito. Užpilti sultiniu ir virti apie 40 min.

Padažui - kefyrą sumaišyti su grietine, smulkintais česnakais, petražolėmis ir prieskoniais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Bolivinės balandos
250 g Fetos sūris
25 vnt. Vynuogių lapai
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Raudonieji pipirai
1 l Daržovių sultinys
Padažui:
100 ml Kefyras
50 ml Grietinė
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :