Arbūzų ir melionų salotos

Šios salotos gali tapti pagrindiniu stalo dekoro akcentu.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Melioną ir arbūzą nuplaukite, perpjaukite pusiau. Su ledų kaušeliu gražiai išskobkite vaisių minkštimą, kad gautumėte dailius rutuliukus.

Jeigu turėsite kelių rūšių melionus, rutuliukai bus įvairesnių spalvų.

Rutuliukus sudėkite į vieno iš vaisių išskobtąją pusę, suformuodami kūgį. Padažo prie šio deserto nereikia. Jeigu patiekiate suaugusiems vakarėlio metu, galite apšlakstyti mėgstamu likeriu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Melionas
1 vnt. Arbūzas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :