Arbūzų ir braškių uogienė
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

1. Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.

2. Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite.

3. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.

4. Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.

5. Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).

6. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai