Apkepta lašiša apelsinų ir imbiero padaže
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Porus gerai nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais.

Apelsinus nulupti ir supjaustyti mažais kvadratėliais.

Į įkaitintą keptuvę įdėti sviesto ir pakepinti porus, kol jie suminkštės.

Sudėti apelsinus, supilti grietinėlę ir suberti imbierą bei ciberžoles.

Kaitinti padažą kol sutirštės.

Lašišos filė supjaustykite į keturis vienodus kepsnelius.

Paruoštus lašišos kepsnelius pagardinti druska bei pipirais, sudėti į kepimo skardą.

Ant kiekvieno kepsnelio viršaus uždėti pagaminto padažo.

Lašišą pašauti į įkaitintą iki 180 ºC orkaitę ir kepti apie 15 minučių.

Lašišos kepsnelius patiekti su virtais ryžiais ir citrinų sultimis apšlakstytais įvairių salotų lapais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai