Apelsinų skonio kiaulienos šašlykai

Apelsinų marinatas suteiks mėsai švelnų skonį, kepsninėje tarp mėsos gabaliukų kepta paprika bus skanus priedas.
Apelsinų skonio kiaulienos šašlykai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruopščiai nuplaukite apelsinus.

Nulupkite vieno apelsino žievelę ir iš abiejų išspauskite sultis.

Į jas supilkite aliejų, sojų padažą, medų, suberkite imbierą ir pipirus.

Perpjaukite pusiau citrinos griežinėlius ir taip pat sudėkite į marinatą.

Supjaustykite mėsą kubeliais, sudėkite į polietileninį maišą arba dėžę su dangčiu ir užpilkite marinatu.

Leiskite jam įsigerti nuo 2 valandų iki 2 parų. Suverkite mėsą ant mažų iešmų pramaišiui su paprikų griežinėliais.

Kepkite kepsninėje iš abiejų pusių po 3 minutes arba kol mėsos vidus iškeps.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos filė
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
Marinatui
200 ml Apelsinų sultys
2 šaukštas Apelsino žievelė
50 ml Aliejus
4 šaukštas Sojos padažas
0,5 vnt. Citrinos
žiupsnelis Džiovinto imbiero milteliai
žiupsnelis Citrininiai pipirai
75 ml Medus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :