Apelsinų skonio kiaulienos šašlykai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kruopščiai nuplaukite apelsinus.

Nulupkite vieno apelsino žievelę ir iš abiejų išspauskite sultis.

Į jas supilkite aliejų, sojų padažą, medų, suberkite imbierą ir pipirus.

Perpjaukite pusiau citrinos griežinėlius ir taip pat sudėkite į marinatą.

Supjaustykite mėsą kubeliais, sudėkite į polietileninį maišą arba dėžę su dangčiu ir užpilkite marinatu.

Leiskite jam įsigerti nuo 2 valandų iki 2 parų. Suverkite mėsą ant mažų iešmų pramaišiui su paprikų griežinėliais.

Kepkite kepsninėje iš abiejų pusių po 3 minutes arba kol mėsos vidus iškeps.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai