© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pirmiausia paruoškite padažą. Išspauskite 2 apelsinų sultis. Į jas dėkite stambiai supjaustytus peletrūnus, pilkite actą, berkite cukrų. Druskos ir pipirų - pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

Keptą ar virtą vištieną pjaustykite ilgais plonais šiaudeliais. Dėkite į salotinę ir užpilkite padažu. Uždenkite ir padėkite valandai į šaldytuvą.

Likusius apelsinus nulupkite ir stambiai supjaustykite. Stambiai pjaustykite cikorijas ir riešutus. Į keturias lėkštes išdėliokite cikorijas, krūtinėles, apelsinų gabalėlius, riešutus ir apipilkite padažu.

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai