Apelsinų ir vištienos salotos

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausia paruoškite padažą. Išspauskite 2 apelsinų sultis. Į jas dėkite stambiai supjaustytus peletrūnus, pilkite actą, berkite cukrų. Druskos ir pipirų - pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

Keptą ar virtą vištieną pjaustykite ilgais plonais šiaudeliais. Dėkite į salotinę ir užpilkite padažu. Uždenkite ir padėkite valandai į šaldytuvą.

Likusius apelsinus nulupkite ir stambiai supjaustykite. Stambiai pjaustykite cikorijas ir riešutus. Į keturias lėkštes išdėliokite cikorijas, krūtinėles, apelsinų gabalėlius, riešutus ir apipilkite padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

350 g Virta arba kepta vištiena
4 vnt. Apelsinai
4 vnt. Peletrūnai
2 šaukštas Baltojo vyno actas
1 šaukštelis Cukrus
2 vnt. Cikorijų gūželės
5 šaukštas Alyvuogių aliejus
50 g Graikiniai riešutai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :