© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Apelsino žievelę susmulkinkite (be baltosios dalies), užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir palaikykite 1 val. Tada išgriebkite žieveles ir suminkykite kartu su marcipanine mase.

Suformuokite nedidelius rutuliukus (išeina apie 25), pamirkykite juos šokoladiniame glajuje ir apvoliokite kakavos miltelių ir cukraus pudros mišinyje.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai