Anties krūtinėlė
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Nuo krūtinėlių (dvigubų) nulupkite odelę, supjaustykite mėsą mažais gabalėliais.

Lėkštėje sumaišykite cukrų, cheresą, ryžių vyną, sojų padažą ir tarkuotą apelsinų žievelę. Sudėkite į marinatą anties krūtinėlių gabalėlius, išmaišykite ir palikite pastovėti šiltoje vietoje 10 – 15 min.

Įkaitinkite keptuvę, supilkite mėsą kartu su marinatu, maišydami kepkite ant kaitrios liepsnos 6 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai