Anties kepenėlės su karamelizuotais vaisiais

© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Anties kepenėles, pavoliotas miltuose, lengvai apkepame.
Kriaušes, obuolius, vynuoges supjaustome plonomis skiltelėmis, dedame į keptuvę ir karamelizuojame. Pabaigoje pilame brendį ir jį nugariname.
Tiekiame kepenėles su karamelizuotais vaisiais.

skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Antienos kepenėlės
1 vnt. Kriaušės
1 vnt. Obuoliai
5 vnt. Vynuogės
Miltai
200 g Brendis
4 vnt. Gvazdikėliai
Cukrus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :