Angliškas ryžių pudingas

Angliškas ryžių pudingas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Recepto kilmė:
Anglijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintas slyvas supjaustykite mažais gabaliukais ir užpilkite brendžiu.

Razinas užpilkite brendžiu ir palikite mirkti kol išvirs ryžiai.

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius išsukite iki baltumo su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos tarkuota žievele. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su plakta grietinėle.

Nusunkite razinas ir slyvas. Įmaišykite į trynių masę.

Įmaišykite virtus ir gerai nuvarvintus ryžius.

Supilkite lydytą sviestą ir išmaišykite.

Įmaišykite baltymus su grietinėle.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Ryžiai
3 vnt. Kiaušiniai
150 ml Grietinėlė
5 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 šaukštelis Citrinos žievelė
4 šaukštas Sviestas
1 sauja Razinos
1 sauja Slyvos
100 ml Brendis
Porcijos: 6
Sudėtingumas :