Anakardžių „sūris“
© Recepto autorė
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
4.3846 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Anakardžių sūris

1. Visus ingredientus gerai sumalkite maisto smulkintuvu.

2. Supilkite į puodą ir kaitinkite nuolat maišydami (geriausia silikonine mentele). Neišsigąskite, kai atsiras gumuliukų - taip turi būti. Maišykite ir kaitinkite tol, kol masė taps tąsi, panaši į minkštą plastiliną.

3. Sudėkite į nedidelį indelį, palikite atvėsti, o tada perkelkite į šaldytuvą, kad pastovėtų bent valandą.

4. Galite apvolioti sūrį Provanso žolelių mišinyje.

Skanaus!

Receptu dalijasi tinklaraštis Follow your spoon.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai