Anakardžių „sūris“
© Recepto autorė
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
4.3571 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Anakardžių sūris

1. Visus ingredientus gerai sumalkite maisto smulkintuvu.

2. Supilkite į puodą ir kaitinkite nuolat maišydami (geriausia silikonine mentele). Neišsigąskite, kai atsiras gumuliukų - taip turi būti. Maišykite ir kaitinkite tol, kol masė taps tąsi, panaši į minkštą plastiliną.

3. Sudėkite į nedidelį indelį, palikite atvėsti, o tada perkelkite į šaldytuvą, kad pastovėtų bent valandą.

4. Galite apvolioti sūrį Provanso žolelių mišinyje.

Skanaus!

Receptu dalijasi tinklaraštis Follow your spoon.

|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai