Anakardžių ir šaldytų aviečių tortas

Patiks ne tik žaliavalgiams.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Geriausia iš vakaro pamerkti anakardžius.

Riešutus, truputį pamirkytas datules ir druską sutrinkite trintuvu, iki norimos konsistencijos. Tešla turi būti lipni, lengvai formuotis. Jei skystoka, dėkite daugiau riešutų ir datulių.

Sudėkite masę į apvalią kepimo formą, suplokite.

Nedideliame puode ištirpinkite aliejų su sirupu, neužvirinkite, tik vos pakaitinkite.

Visus komponentus tortui, išskyrus avietes, sutrinkite trintuvu. 2/3 masės sudėkite ant pagrindo.

Į likusią masę sudėkite avietes, sutrinkite. Sudėkite sluoksnį su avietėmis ant balto sluoksnio.

Pastatykite tortą į šaldymo kamerą ir palikite, kol sustings.

Tortą reikia išimti iš šaldymo kameros likus pusvalandžiui iki patiekimo.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
0,5 stiklinė Migdolai
0,5 stiklinė Džiovintos datulės
0,25 šaukštelis Rupi jūros druska
Tortui:
1,5 stiklinė Anakardžių riešutai
2 vnt. Citrinos
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
0,33 stiklinė Kokosų aliejus
0,33 stiklinė Agavų sirupas
1 stiklinė Avietės
Porcijos: 6
Sudėtingumas :