Amerikietiški blyneliai

Autorius: Ramunė M.
Burnoje tirpstantys blyneliai
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Amerikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausus produktus (miltus, cukrų, druską, kep. miltelius) sumaišome tarpusavyje. Į sausus produktus pilame tirpintą sviestą, mušame kiaušinius ir pilame kefyrą. Viską gerai išmaišome. Palaukiame kokį pusvalandį, kad tešla subręstų. Įkaitiname sausą keptuvę. Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai. Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 stiklinė Kefyras
1,5 stiklinė Miltai
pagal skonį Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
40 g Sviestas
pagal skonį Druska
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :