© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausus produktus (miltus, cukrų, druską, kep. miltelius) sumaišome tarpusavyje. Į sausus produktus pilame tirpintą sviestą, mušame kiaušinius ir pilame kefyrą. Viską gerai išmaišome. Palaukiame kokį pusvalandį, kad tešla subręstų. Įkaitiname sausą keptuvę. Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai. Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Amerikos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai