© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paruoštą karpį supjaustykite, įtrinkite druska ir palikite pastovėti.

Petražolės šaknį ir salierą supjaustykite, užpilkite alumi, suberkite prieskonius ir virkite 15-20 minučių.

Paskui alaus nuovirą perkoškite, sudėkite žuvį ir virkite ant nedidelės ugnies maždaug pusvalandį.

Išvirusį karpį sudėkite į indą, apipilkite padažu, papuoškite žalumynais ir patiekite.

Padažui miltus pakepiname svieste, atskieskite žuvies nuoviru, supilkite vyną, suberkite nuplautas razinas, citrinų sultis, pasūdykite ir truputį pavirkite.

Taip paruoštas karpis puikiai tinka su virtomis bulvėmis.

Paruošimo būdas: Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai