Ala Pugačiova ir plovas
© Koliažas: VidaPress ir Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svieste apkepkite nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną.

Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite svogūnus ir išspauskite česnako skilteles. Apkepkite svieste.

Ryžius suberkite į puodą, suberkite karį, sudėkite vištienos gabaliukus, o ant viršaus keptus svogūnus su morkomis.

Užpilkite vištienos sultinio - tiek, kad viską apsemtų per du pirštus.

Užkaisti ir virti ant mažos ugnies apie 20 minučių. Jei virimo eigoje pastebėsite, kad trūksta skystimo, įpilkite šiek tiek vandens, kad šiek tiek apsemtų daržoves.

Įberkite druskos, pipirų, baziliko ir granatų sėklų. Gerai išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai