Airiškas avienos troškinys

 (1)
Avienos troškinio pagrindinis prieskonis – rozmarinas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
150min
Recepto kilmė:
Airijos virtuvė
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite mėsą gabaliukais. Iš sultinio kubelio ir vandens išvirkite sultinį. Mėsą bei nuluptas
ir supjaustytas daržoves sluoksniais sudėkite į kepimo indą. Ant kiekvieno sluoksnio užbarstykite
druskos ir pipirų. Patiekalą užpilkite sultiniu ir pabarstykite rozmarinais. Troškinkite ant nedidelės
ugnies 2 valandas. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Avienos krūtininė arba mentė
2 šaukštelis Druska
10 vnt. Juodieji pipirai
10 vnt. Bulvės
4 vnt. Svogūnai
4 vnt. Morkos
500 ml Vanduo
1 vnt. Mėsos sultinys kubeliais
2 šakelė Rozmarinai
sauja Petražolės
Porcijos: 8
Sudėtingumas :