Agurkų ir ridikėlių salotos

Vandeningos daržovės, tokie kaip ridikėliai ir agurkai, tai tokie maisto produktai, kurių galima valgyti neribotą kiekį. Riboti reikia tik padažo kiekį. Porcijai skaičiuojama iki vieno šaukšto riebalų. Taip pat reikėtų atminti, kad agurkai – šilto sezono daržovė, taigi geriausia jais mėgautis vėlyvą pavasarį ir vasarą.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
5min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustome ridikėlius ir agurkus kubeliais arba ypatingai plonais griežinėliais.

Sukapojame svogūnų laiškus, o salotas suplėšome.

Užpilame linų sėmenų aliejumi ir citrinos sultimis.

Skanaus linki recepto autorė „Sulieknėk sveikai“ programos dalyvė Renata

sulieknek.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Agurkai
100 g Ridikėliai
30 g Svogūnų laiškai
50 g Salotos
1 šaukštas Sėmenų aliejus
pagal skonį Citrinų sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :