© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Agurkus sutarkuokite ir pasūdę palikite pusvalandžiui, kad išsiskirtų sultys. Tuo metu labai smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Agurkus nusunkite, sultis išpilkite, o minkštimą sumaišykite su česnaku ir svogūnais.

Suberkite žalumynus ir supilkite jogurtą. Atsargiai išmaišykite ir po lašą sulašinkite citrinų sultis. Įberkite kiek norisi pipirų. Prieš patiekiant būtina šaldytuve palaikyti apie valandą.

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai