Aguonų pyragas su migdolais

Aguonų pyragas su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Migdolus susmulkinkite.

Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės. Vandenį gerai nuvarvinkite.

Kiaušinius išsukite su ištirpintu sviestu ir skystu medumi.

Suberkite aguonas, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Maišant suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Suberkite migdolus ir gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į gausiai sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Medus
7 šaukštas Sviestas
1 stiklinė Aguonos
4 stiklinė Miltai
1 stiklinė Migdolai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :