Aguonų pyragas su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Migdolus susmulkinkite.

Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės. Vandenį gerai nuvarvinkite.

Kiaušinius išsukite su ištirpintu sviestu ir skystu medumi.

Suberkite aguonas, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Maišant suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Suberkite migdolus ir gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į gausiai sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai