Aguonpienis su kūčiukais

Nepamirškite, kad per Kūčias svarbu paragauti kiekvieno valgio. Tuomet kitais metais geriau seksis. Skanaus!
© Asmeninio archyvo nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Aguonas iš vakaro pamerkite į vandenį, kitą dieną sumalkite 3-4 kartus, kad masė būtų kuo baltesnė. Šią masę pilkite į virintą vandenį, dėkite cukraus, gerai išmaišykite ir dėkite kūčiukų prieš valgant, kad nebūtų ištižę.

Kūčiukų receptą rasite čia.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Aguonos
3 šaukštas Cukrus
500 g Kūčiukai
4 l Vanduo
Sudėtingumas :