Aguoninis varškės pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.6000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite sausainius virtuvės kombainu ir sumaišykite juos su ištirpintu sviestu bei ruduoju cukrumi.

Išklokite 26 cm skersmens išardomos formos dugną kepamuoju popieriumi
ir sausainių mase išlipdykite formos dugną bei kraštus.

Viršų ruoškite šitaip: išplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite varškę, apelsino sultis bei tarkuotą žievelę (arba marmeladą), vanilinį cukrų ir aguonas.

Viską išmaišykite, užpilkite ant papločio ir kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Patiekite ataušusį.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai