Aguoninis pyragas be miltų

 (6)
Originalus receptas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį suberkite aguonas, cukraus pudrą, cinamoną, gvazdikėlius ir kepimo miltelius, viską kruopščiai išmaišykite.

Sudėkite tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinius, aliejų. Plakite, kol masė ims putoti.

Išplakite kiaušinių baltymus, po truputį suberkite cukrų ir plakite, kol cukrus ištirps.

Supilkite išplaktus baltymus į pagrindinę masę, viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Kepimo formą ištepkite aliejumi, pabarstykite miltais. Supilkite į kepimo formą tešlą. 170 laipsnių karščio orkaitėje kepkite 40 – 50 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

240 g Aguonos
110 g Cukraus pudra
80 g Cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Malti gvazdikėliai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 vnt. Citrinos žievelė
6 vnt. Kiaušiniai
4 vnt. Kiaušiniai (baltymai)
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :