Aguoninis pasninko pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Aguonas nuplikykite, palaukite kol atvės vanduo, nupilkite vandenį ir sumalkite.

Aguonas sumaišykite su miltais.

Mieles ištrinkite su cukrumi.

Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles su cukrumi, įmaišykite kelis šaukštus miltų.

Palikite valandai.

Suberkite likusius miltus, druską. Tešlą gerai išminkykite.

Suformuokite pyragą (geriausia supinkite pynę ir susukite į vainiką).

Aptepkite aliejumi, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje porai valandų.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai