Aguoninis pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 55min
Įvertinimas:
2.5000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pyrago ruošimas:

Sviestą suplakite su cukrumi. Po vieną sudėkite visus kiaušinius. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais bei aguonomis ir sudėkite į bendrą masę. Maišykite, kol masė pasidarys vientisa. Paimkite 26 cm skersmens kepimo formą, patepkite su sviestu ir supilkite tešlą. Įdėkite kepimo formą į orkaitę ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po iškepimo atvėsinkite.

Kremo ruošimas:

Želatiną pagal pakuotės nurodymus užmerkite apelsinų sultyse ir ištirpinkite. Grietinę išplakite su virtu kondensuotu pienu. Įpilkite ištirpintą želatiną. Viską sumaišykite iki vientisos masės.

Patiekimas:

Kremu pertepkite pusiau perpjautą pyragą ir užpilkite ant viršaus. Supjaustykite pyragą ir vaišinkite juo svečius.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai