© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.8750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Aguonos užpilamos verdančiu pasaldintu vandeniu arba pasaldintu pienu, kad pasidarytų tąsi masė. Į šią masę suberiama razinos, riešutai ir susmulkintos cukatos, įpilamas stikliukas romo.

Stiklinio indo dugnas išklojamas karštame pasaldintame vandenyje arba piene suvilgytais sausainiais. Ant jų užkrečiamas storas sluoksnis aguonų masės, paskui vėl uždedama sausainių ir t.t. Viršutinis sluoksnis turi būti aguonų masės.

Patiekalas ilgesniam laikui pastatomas į šaltą vietą. Prieš duodant į stalą, aguonainis papuošiamas migdolo drožlėmis.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai