Agrastų, kivių ir vynuogių džemas
© “Dansukker”
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Agrastus nuplaukite, nuskabykite ir susmulkinkite.

Nulupkite ir susmulkinkite kivį ir bananą.

Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite sėklytes.

Į puodą supilkite uogas, vaisius, vandenį ir įdėkite cinamono lazdelę, uždenkite ir pavirinkite ant mažos ugnies 10 minučių.

Suberkite cukrų uogienėms, žaliosios citrinos tarkuotą žievelę bei supilkite žaliosios citrinos sultis ir, nuolat maišydami, pavirinkite 3-4 minutes.

Nugriebkite putas. Supilstykite į šiltus, sterilius stiklainius.

Sandariai uždarykite. Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai