Agrastų ir žemuogių marmeladas

Puikus skonių derinys.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Uogas perrenkame, nuplauname ir paruošiame iš jų piurė. Atskirai paruošiame piurė iš žemuogių. Pakaitiname iš pradžių agrastų piurė, tuomet į ją įpilame žemuoges, cukrų ir maišant kaitiname, kol išvirs. Citrinos rūgšties beriame baigdami virti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Agrastai
600 g Žemuogės
1,25 kg Cukrus
5 g Citrinos rūgštis