Agrastų uogienė su rabarbarais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Rabarbarus nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais.

Agrastų kotelius nuskinti ir kartu su rabarbarais sudėti į puodą.

Jeigu yra laiko galima palaikyti užpiltus uogienių cukrumi, kad susidarytų daugiau sulčių, jeigu ne - gali reikti verdant įpilti šiek tiek vandens.

Virti apie 30 min. (kol rabarbarai visiškai suminkštės).

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai