© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsivirti sultinį. Aliejuje apkepti morkas. Vėliau kartu su susmulkintu česnaku ir svogūnu ant aliejaus beveik iki pabaigos pakepti jautienos faršą.

Prieš tai iš faršo dar galima suformuoti kelis kukuliukus ir juos iškepti irgi.

Į paruoštą sultinį sudėti pjaustytus saliero stiebus, čili pipirą, įdėti šaukštą pomidorų pastos, supilti pakeptą jautienos faršą ir kukuliukus. Viską virti 15 min. - kol suminkštės salierai.

Pagal skonį įberti druskos. Pagardinti šviežiai maltais pipirais, o prieš patiekiant, sriubytė pagardinama pašildytos grietinės šaukšteliu.

Papuošti baziliko šakele ir raugerškio uogytėmis.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai