Adžika

 (1)
Gruziniškas pagardas.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Gruzijos virtuvė
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Viską sumalti, sudėti į puodą ir virti 1 valandą, likus 0,5 val. Iki virimo pabaigos supilti actą.
Karštą išpilstyti į stiklainius.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2,5 kg Pomidorai
1 kg Morkos
1 kg Saldžiosios raudonosios paprikos
1 kg Obuoliai (antaniniai)
200 g Česnakai
2 vnt. Čili pipirai
1 stiklinė Aliejus
1 stiklinė Actas
1/4 stiklinė Druska
Sudėtingumas :