ADŽIKA pagal močiutės receptą

 (35)
Adžika
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius nulupkite ir išimkite sėklas.

Pomidorus nuplikykite ir nulupkite.

Paprikoms išimkite sėklytes.

Paprikas, pomidorus ir obuolius smulkiai supjaustykite ir sutrinkite maisto trintuvu.

Morkas sutarkuokite ir suberkite į pomidorų tyrę.

Užkaiskite ir vis pamaišant virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.

Įmaišykite išspaustą česnaką, suberkite druską, cukrų, pipirus, supilkite actą, aliejų.

Virkite dar 5 minutes.

Gerai išmaišykite, supikite į sterilius mažus stiklainius ir užsukite.

Laikykite šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Pomidorai
0,5 kg Morkos
0,5 kg Obuoliai
0,5 kg Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Aitrioji paprika
100 g Česnakai
100 ml Aliejus
100 ml Cukrus
25 ml Druska
100 ml Obuolių actas
0,5 šaukštelis Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :