Abrikosų uogienė

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vandenį su cukrumi užvirkite, pamaišydami, kad cukrus ištirptų.

Į verdantį sirupą suberkite abrikosų puseles ir pavirkite 5 minutes, nugraibydami putas. Paskui uždenkite ir palikite vėsiai 12 valandų.

Kitą dieną atsargiai permaišykite ir virkite ant nedidelės ugnies 10-15 minučių. Jeigu atsiras daug skysčio, pavirti teks ilgiau, kol sirupas sutirštės. Baigiant virti išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir sukrėskite į sterilizuotus stiklainius.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Abrikosai be kauliukų
800 g Cukrus
2 stiklinė Vanduo
1 vnt. Citrinos