4 citrusinių vaisių marmeladas
© “Dansukker”
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kruopščiai nuplaukite vaisius.

Nulupkite žieveles ir supjaustykite plonomis juostelėmis.

Nulupkite baltąją vaisių odelę.

Vaisius supjaustykite į mažus gabalėlius.

Supjaustytas žievelių juosteles ir vaisius supilkite į puodą su vandeniu, išmaišykite ir uždengę kaitinkite 10 minučių.

Suberkite cukrų uogienėms ir virkite 3 minutes. Nuolat maišykite.

Nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklainius.

Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai